OM OS

   
                             
sskskskksksks
Vi er et tvillingepar på 23 år, som hedder Signe og Helene og sammen står vi bag Nordic Twins. ​Nordic Twins begyndte i august 2019, da vi grundet opsagte jobs fik en masse tid, som vi ønskede at bruge på at se indad, finde vores kreative side frem igen og udfordre os selv. Så vi valgte spontant at købe os en symaskine, som egentlig skulle bruges til at holde os beskæftiget, nu hvor vi havde en masse tid - men som skulle vise sig at få en kæmpe betydning. Og da vi ikke ønskede at bruge penge på nye metervarer, da vi bare skulle øve os, så besøgte vi genbrugsbutikker og begyndte at opsamle duge, gardiner, stofrester mm.
 
Her opdagede vi, at der er så mange fine tekstiler derude, som bare ligger og ikke bliver udnyttet, eller som måske endda ender med at blive smidt ud og brændt. Vi så derfor en mulighed for at kunne give tekstilet et nyt liv, og dermed forlænge dens cyklus. Og vi blev efterhånden så grebet af det hele, at vi ønskede at dele det med omverdenen. Så da vores lille indre stemme begyndte at hviske, at vi kunne lave en webshop og sælge vores produkter, så slog vi til. Så i november 2019 fik vi lanceret Nordic Twins webshop.
 
Hos Nordic Twins syr vi på nuværende tidspunkt totebags, opbevaringsposer, scrunchies samt gaveindpakning af stof, som syes ud af gamle genbrugstekstiler - lige fra gamle duge, stofrester eller gardiner. Vi giver hermed nyt liv til genbrugstekstiler, der ellers skulle have været smidt ud. Derfor vil vores produkter være unikke - og ingen vil være 100% ens.
 
Vi håber du vil følge med.
 
De kærligste hilsner, Signe og Helene